Androextender
  • Androextender

Androextender

Ga voor permanente penisvergroting met de Androextender!

Voor 23:00 besteld, morgen thuis
Nu: 159,90

De Andro Penis Extender is een medisch apparaat voor effectieve penisvergroting!

De Androextender is het meest succesvolle systeem voor penisvergroting ooit ontwikkeld en wordt aanbevolen door artsen. Uw penis vergroten met de Androextender is heel eenvoudig! Het doel van de behandeling is de groei van celweefsels in de basis van de penis, wat tot gevolg heeft dat:

  • De penis in erectie blijvend 3 tot 4 cm groter is.
  • De penis in rust ook blijvend 3 tot 4 cm groter is.
  • De penis 1 cm in omvang wint.

Het apparaat wordt aangebracht, als de penis zich in slappe toestand bevindt. Het dient, afhankelijk van de gekozen methode, 4 uur of 9 uur per dag gedragen te worden. Naar eigen keuze, maar minimaal elke 2 uur, moet er een rustpauze ingelast worden. Het apparaat dient gedragen te worden gedurende een periode van 4 tot 6 maanden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Op deze wijze wordt er een groei van 0,5 cm per maand bereikt ten opzichte van de maand daarvoor. Als de behandeling eenmaal is afgerond, is het bereikte resultaat permanent.

Bij krommingen of afwijkingen (ziekte van Peyronie) kan men een correctie van de kromming of afwijking van wel tot 70% bereiken. Androextender dient in dit geval gedurende 6 tot 8 maanden gedragen te worden.

Voor 23:00 besteld, morgen thuis
Artikelnr.: 102392
Merk: Andro Extender
Productprijs: € 159,90
Verzending: Gratis!
Voorraad: Slechts 7 stuks op voorraad
Barcode: 8437004988065
SKU: 05069660000

Let op: mis ook deze superaanbiedingen niet!